Cautare

167 de rezultate pentru "hot diamonds" (7.76 secunde)
Nu vreau sa ma incarc cu produse inutile si, chiar daca plec la mare ori la munte, imi impachetez printre haine si costumul de baie, peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, de la L'Oreal echipata cu o caseta de voiaj, un travel kit eficient de la Marionnaud, dar nu imi uit nici ceasul Christina Diamonds, care imi va indica intotdeauna ora exacta. Toate acestea isi gasesc loc in valizele Samsonite cu personaje Disney, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele cu suflete de copil", ne-a spus Dana Savuica la evenimentul organizat recent la Perfect Tour Travel Boutique.
Dupa ce l-a facut "frumos " si "destept " pe Nastase si l-a catalogat "minicinos " si "hot " pe Basescu, acesta a dat cuvintul oaspetilor din capitala.
Sint lider de sindicat si nu vreau ca oamenii care m-au ales sa spuna ca au ales un hot. Acum sint in concediu medical ", a mai spus Adrian Zamfir.
In momentul de fata, in Bucuresti se distribuie fluturasi ca in perioada electorala, fluturasi scosi din tipografii in care Basescu e facut mafiot si hot, in care se spune ca Basescu ia de la gura profesorilor, preotilor si doctorilor.
FOTO HOT! Ea trebuia sa fie cea mai SEXY jucatoare de fotbal a lumii in 2012... s-a lasat de sport ca sa pozeze GOALA :) Jessica Szohr are 26 de ani si este unul dintre cele mai noi prezente sexy din Sports Illustrated.
Prezentare hot: si-au dezvaluit noul echipament pictat pe modele topless Cluburile cauta sa-si lanseze echipamentele pentru sezonul urmator in moduri care de care mai aparte.
Astfel, diva nascuta la Barcelona impresioneaza cu fiecare postare HOT pe Instagram, iar cele mai incitatnte sunte cele din dormitor.
primul e medic, al doilea profesor, al treilea, fetita arhitecta si pictorita, al patrulea...hot de buzunare. - Ma, Ioane, si nu iti vine sa-l dai afara din casa pe al patrulea?
Orice hot care se respecta are o lista cu locurile in care sa caute: in bucatarie, in cutiile cu faina etc;
Barabas n-a fost hot, ci un falnic luptator pentru libertate, din specia #rezist! - Copii ai durerii! Sedeti mumos in fata tastaturilor voastre, ca nu se va intampla nimic!
De 17 ani am strazile ingradite, dau explicatii jandarmilor, uneori merg pe jos, am mai mult de curatat la poarta, am gasit un portofel golit, intr-o primavara, pe sub frunze si zapada, cu acte de Baba in el, aruncat peste gard, in gradina mea, in toamna, de un smecher de hot si, impreuna cu niste surori catolice dintr-un sat, am gasit Baba si i-am trimis actele… Ma uit la multimea aceea de Babe (de copii, de tineri, de mai putini mosi, ca barbatii sunt mai putin rezistenti ori raman cu animalele acasa ori sunt deja plecati la Domnul).
Nu se stie daca este mina adversarilor politici, a celor care nu-i inghit pe social-democrati, sau a unui pirlit de hot, dar cert este ca sediul pe care George Cubasa il are in Micro 39, si unde se acorda consultatii cetatenilor, a fost spart.
Ei au facut un joc de-a hotii si vardistii in care au vrut sa fie din hot vardist, nu se poate!
Democratii incep formarea "noii clase politice a Romaniei moderne", lasand usile partidului deschise larg pentru orice "oligarh", "hot" sau "miner" din Camera Deputatilor sau Senat, indiferent de culoare politica.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
Presedintele Partidului Conservator - Constanta, Ion Minca, s-a dezlantuit ieri impotriva primarului Mangaliei, despre care a spus ca e "talhar, hot si bandit", "un nemernic jegos" si l-a invitat sa-l dea chiar si in judecata pentru cele afirmate.
"Basescu nu uita, Mehedintiul nu te vrea!", "Base nu uita, numai Udrea te mai vrea!", "Base esti un hot, ca ne-ai saturat pe toti", "Geoana presedinte!".
Basescu trebuie sa-si ia angajamente fata de poporul care l-a votat, sa termine cu distractiile in direct, este totusi presedintele tarii si are o mare si grea responsabilitate, dar se pare ca nu a inteles nimic Sa te duci dracu de hot imputit Basescule, asta iti ureaza oamenii din occident.
Boc a afirmat, in fata instantei, ca Tariceanu poate fi considerat un "hot in sens figurativ" intrucat, in perioada in care avea calitatea de prim-ministru, avea obligatia de a cere si verifica respectarea legii in cazul Sterling, lucru pe care nu l-ar fi facut.
Hot;ia este clara, nu stiu, nu am dovezi, dar este imposibil sa stai cu borcanul de miere si sa nu te lingi pe degete.
google-analytics.com